HT - HandyTech    
 
Ma 2019. március 20., szerda, Klaudia névnapja van.
   
 
     
 
Bemutatozás
az intelligens és hatékony promóció
3d panoráma videó szolgáltatásunkat a technológia fejlődésével mi is továbbfejlesztettük. A ma már mindennaposan használt Flash támogatást kihasználva, az eddiginél jobban használható és még látványosabb megjelenéssel kápráztathatja el weboldalának látogatóit. Helyezzen el Ön is egy ilyen linket weboldalán és jelenítse meg szolgáltatásunkat:
Kattintson a bannerre a bemutató megtekintéséhez.
A fenti link bemutató, a benne szereplő látványelemeket továbbfejlesztjük, de az egyéni igényeknek megfelelően személyre is szabjuk.
Keressen bennünket elérhetőségeinken részletes információkért!
 
Az Internet egyre nagyobb jelentőséggel bír az üzleti élet minden területén.
Ezt ma már nagyon kevés vállalkozásnak kell bizonygatni, mivel szinte mindenkinek van elektronikus levelezési (e-mail) címe és nagyon sokaknak weboldala is.
Aki még ezekkel - különböző okok miatt - nem rendelkezik, az is biztosan az első feladatok között tartja számon a kivitelezését.
A Handytech vállalkozás is ilyen szolgáltatásokat kínál, azonban speciálisan a 3D PANORÁMA technikát tartjuk a leginkább alkalmasnak arra, hogy forradalmian megváltoztassa a látogatók vonzódását és irányítsa vásárlási szokásait az interneten.
EZ KORUNK EGYIK LEGHATÉKONYABB MARKETING ESZKÖZE!
Kiváló minőségével, kis méretével és széleskörű internetes felhasználási lehetőségeivel a legélethűbb bemutatása az Ön által kínált tárgynak, helyiségnek, területnek, stb., hiszen a látogatóban olyan érzetet kelt, mintha valóban ott lenne, ahol a fotósorozat készült.
Tudja, hogy MIBE KERÜLHETNEK az alábbi elemek egy vállalkozásnál?
fotók elkészítése az épületről (kívül, belül, helyiségenként, stb).
e fotók elhelyezése az Ön meglévő weboldalán (vagy külön weboldal készítése is!).
a felvételekből készített "panoráma video" a "körbejárás" érzetét adja vissza, pontosan úgy, mintha Ön közepén állva végigtekintene egy helyiségen belül, vagy egy utcarészleten, futballpályán, stb.
a cég logojának elhelyezése a panorámaséta oldalán.
az egész anyag elkészítése CD-re DVD-re, amit promóciós anyagként bárhol használhat pl.: bemutatókon, konferenciákon, vagy éppen csak baráti társaságban.
Az elkészült felvételeket kérésére mi is eltároljuk egy külön is hozzáférhető internet címen.
Ha van tippje az árra vonatkozóan, írja le egy papírra (hogy később is meg tudjon lepődni) és ha szívesen választana egy megoldást a fentiek költségének töredékéért, akkor kérjen tőlünk árajánlatot: info@handytech.hu.
Tekintse meg referenciáinkat!
 
     
Deutsch
Bemutatkozás
Letöltés
Fejlesztés
Referenciák
3D panoráma
3D panoráma referenciák
     
 
Postacím: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent László tér 4.
Telefon: (96)/579-257
Fax: (96)/579-258
E-mail: info@handytech.hu
 
     
pt - handytech - 2005
v.0.3.0
Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás